Impresszum

Weboldal: autovalutazom.hu

Üzemeltető:
Végh Győző E.V.
Székhely: (nincs ügyfélfogadás):
8000 Székesfehérvár Gyümölcs utca 24.
E-mail: vegh.gyozo(kukac)seoerthetoen.hu
Telefon: 30-7375-055
Adószám: 58308998-1-27
A szolgáltatót nyilvántartásba vevő hatóság:
Fejér-Megyei Önkormányzat Adóiroda
8000 Székesfehérvár Várkörút 1/a.

Tárhelyszolgáltató:
DiMa.hu Kft.
Székhely és telephely: 4032 Debrecen,
Békessy Béla u. 9. C. épület 3. emelet 10. ajtó
Telefon: 06-52-322-121
Mobil: 06-30-661-3609
E-mail: info(kukac)dima.hu

Szerzői jog

Az autovalutazom.hu portálon közzétett valamennyi tartalmat, publikált anyagokat szerzői jog védi.

A weboldal böngészésével a látogató tudomásul veszi, hogy az oldalak üzemeltetőjének szellemi termékét képező tartalmakat olvassa, melyeket kizárólag személyes információ szerzésre használja fel. Jelen weblap és közösségi oldal üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá a portálon közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, annak változatlan, vagy nagy mértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. Jelen feltételek tudomásulvételével a látogató egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető  székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személy honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, a jogtalan felhasználóval szemben jogi lépéseket teszünk. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket.

A portálon közzétett írások korlátozott átvételéhez az üzemeltető az átvétel előtt előzetesen hozzájárulhat. Az átvételi szándékot az üzemeltető e-mailcímén előzetesen jelezni kell, melyhez az üzemeltetőnek megjelenés előtt hozzá kell járulnia. A tartalmat átvevő weboldal az átvett szövegben, az autovalutazom.hu weboldalt köteles forrásként megjelölni és arra mutató hivatkozást (linket) elhelyezni.

Jogi nyilatkozat

Az oldalon megjelenő hirdetések, hozzászólások és vendégbejegyzések tartalmáért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.