DriveNow – Akkor ez most autóbérlés vagy autómegosztás?

BMW és Mini autóbérlés Budapesten a DriveNow mobiltelefon alkalmazással

A hagyományos autókölcsönzés helyett a közösségi használat összes előnyét kínálja az autózásban a DriveNow Magyarország. Használod, majd leteszed az autót, ott, ahol éppen kiszállsz belőle és a telefonoddal helyben le is zárod a kölcsönzést. Ennyire egyszerű, hogy hozzájuss pár órára a legújabb Minihez vagy BMW-hez.

A hagyományos autókölcsönzés a múlté

A megosztáson alapuló közösségi használat megássa a sírját a klasszikus autókölcsönzésnek is. Hol van már az az idő, amikor be kellett menni egy belvárosi vagy a Ferihegyi reptéri irodába, szerződést kötni, kauciót fizetni, hogy aztán ki tudj végre választani egy használható bérautót? Az autókölcsönzés ezt tudta csak kínálni, ennyire volt képes a régi logisztikai rendszer.

BMW és Mini autóbérlés Budapesten a DriveNow mobiltelefon alkalmazással percdíjas konstrukcióban.
BMW és Mini autóbérlés Budapesten a DriveNow mobiltelefon alkalmazással, kaució nélkül.

Az autóbérlés modern formája a közösségi használat. Okostelefonos alkalmazáson át látod, hogy a környékeden hol vannak elérhető autók. Kiválasztod a számodra megfelelőt, telefonon lefoglalod, s ezzel már meg is kötötted a használati szerződést. A hagyományos autóbérlés napi, heti szerződései helyett itt percekben mérik az időt, s ha csak fél órára kell a kocsi, akkor csak annyit fogsz kifizetni. Nem megtartani akarod, csak használni, s ehhez csak pontosan annyit akarsz kifizetni, amennyit igénybe is vettél a szolgáltatásból. Persze létezik óradíjas és napidíjas autóbérleti konstrukció is, hiszen mindent a kedves ügyfélért…

Elérhetővé vált a prémium autóbérlés Budapesten

Prémium autóbérlés hagyományos autókölcsönzővel? Nem megfizethető kategória. Ahhoz, hogy egy teljesen új BMW-be beülhess, igen komoly bérleti díjat kell letenned, nem is beszélve a készpénzes kaucióról. A BMW autóbérlés máshol csak úgy megy, ha leteszel 100-150 ezer forintot csak azért, hogy elvihesd az autót. És hiába kellene neked csak néhány órára a prémium járgány, legalább egy egésze napra ki kell fizetni a bérlést. Ez ma már nem éri meg.

A DriveNow prémium városi kocsikat kínál Budapesten pont neked való áron. Kaució nincs, egy alacsony szerződéskötési díj ellenében már vadászhatod is az elérhető járműveket. Mit nevezünk prémium kategóriának? Szerintünk 2019-ben az elektromos BMW i3, vagy a Mini Cabrio nagyon is prémium kategória. Kell ennél több a városban?

DriveNow Magyarország – Budapest

Budapest legújabb közösségi autókölcsönzője, tele prémium járművekkel és okostelefonos használattal. Ez a DriveNow. Kilenc ország 13 városában azonos szisztéma szerint működő autókölcsönző. Elegendő tőkével ahhoz, hogy ne legyen gond a szervizháttér vagy az új autók beszerzése. A DriveNow nem fog szakadt, vagy koszos autókat kínálni neked, egyszerűen nem szorulnak rá ezekre a kicsinyes trükkökre. Csak a legújabb BMW és Mini kerül a flottába.

Ingyen letölthető a DriveNow Android és iPhone mobiltelefon alkalmazás
DriveNow mobilalkalmazás

Mennyire elérhető a DriveNow autókölcsönzés Budapesten?

A DriveNow 240 autós flottával startolt, így egyből a legnagyobb autókölcsönzők közé érkezett Budapesten. A bérkocsi flotta kínálatát 40 elektromos BMW i3-as, továbbá 3 és 5 ajtós Mini, 5 ajtós BMW 1, BMW 2 Active Tourer, valamint BMW X1-es autók alkotják.
A használat pokolian egyszerű: Online szerződést kötsz,
letöltöd az alkalmazást, DriveNow autóbérlés alkalmazás letöltése Android mobilra,
vagy a DriveNow autókölcsönzés alkalmazás letöltés iPhone mobiltelefonra és használod.
Telefonon indítod az autóbérlést és telefonon fejezed is be a programod. Ennél egyszerűbben nem jutsz BMW vagy Mini bérkocsihoz.

Tényleg ilyen egyszerű ma a prémium autóbérlés?

Sokféle célra kölcsönözhetsz autót. Ha kell egy családi kombi, mert a gyerekekkel le kell menni Szegedre és vinni kell a babakocsit meg a fél játékboltot is, akkor nem ez a megfelelő választás. De ha kell egy kocsi gyorsan a belvárosban, akkor nincs ennél jobb tippünk. Nem töltöd az időd papírmunkával, szerződéskötéssel, nem kell kaucióra letenni a pénzed, amit ki tudja, mikor kapsz vissza…. A DriveNow pedig tényleg ilyen egyszerű: töltsd le az alkalmazást és próbáld ki minél hamarabb az elérhető prémium autóbérlést Budapesten!

DriveNow – Akkor ez most autóbérlés vagy autómegosztás?
5 (100%) 1 szavazat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a hiányzó számot! *